top of page
Bli med på reisen mot en grønnere fremtid!

Carbon Centric bidrar til en mer bærekraftig fremtid ved å etablere industrielle karbonfangstprosjekter. Vi jobber med prosjekter som reduserer utslipp av karbondioksid, men også prosjekter hvor vi trekker karbondioksid ut av lufta! Vårt mål er å fange så mye karbondioksid som mulig, så raskt som mulig for å nå vår visjon om 350 ppm karbondioksid i atmosfæren.

Nå søker vi flere engasjerte personer som ønsker å være med på å gjøre en forskjell.

Hvorfor velge oss?

Vi tror på å få ting gjort. Derfor har vi besluttet å bygge vårt eget og verdens første fullskala karbonfangstanlegg her i Østfold. Vi tror på samarbeid. Derfor har vi etablert sterke partnerskap med solide og spennende aktører gjennom hele verdikjeden, fra fangst til lagring og bruk. Vi vet at også klimasmarte prosjekter må være lønnsomme for å bli realisert, og vi tror på en verden der forretningssuksess og miljø- og klimamessig bærekraft går hånd i hånd. Med dette som utgangspunkt har vi tatt en lederrolle innenfor utvikling av karbonfangst i Norden. Vi jobber hardt for å sikre en bedre planet for kommende generasjoner, og i et lite selskap vil ditt bidrag virkelig utgjøre en forskjell.

Bli en del av vårt team!

Vi leter etter dyktige personer innenfor en rekke områder. Erfaring fra gassrelatert bransje, bygg og anlegg eller prosessindustri er en fordel, men det viktigste er ønsket om å gjøre en forskjell.

 

Vi ser etter personer som kan bistå innenfor følgende områder:

  • Salg og rammebetingelser

  • Prosjektutvikling

  • Prosjektledelse

  • Bærekraft

  • Logistikk

  • Kommunikasjon og samfunnskontakt

  • Karbonkreditter og frivillig karbonmarkeder

 

Vi ser etter medarbeidere med relevant arbeidserfaring, men oppfordrer også nyutdannede med lokal tilhørighet til å søke. Er du lidenskapelig opptatt av å bedre klima og miljø, og ønsker å være en del av noe større enn deg selv? Ønsker du å forme fremtiden gjennom å realisere banebrytende klimaprosjekter? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta det neste skrittet i din karriere og bidra til å gjøre verden til et bedre sted? Send oss din søknad i dag, og bli med på vårt arbeid for en renere og grønnere fremtid!

 

Kontaktpunkt er Fredrik Häger (CEO)

+47 403 00 043 

fh@carboncentric.no 

bottom of page